Saturday, April 13, 2013

#Throwback #I-City

Assalammualaikum & Selamat Pagi !

Confirm ramai yang still buat tahi mata lagi ni kan ? Mai pakat ramai-ramai simbah air panas dekat dorang. Bergurau jeee. Jangan korang buat betul-betul pulak. HAHAHA xD

Semalam hari yang cukup bermakna sebenarnya. Takdelah bermakna sangat tapi bolehlah tahan. Banyak juga kemanisan yang aku dapat walaupun ada juga kepahitan yang harus ku telan. *ayat meraban*. Semalam first time pergi Times Square & I-City. Selalunya pergi Family Store & kedai uncle Ranjini je. Boleh tahanlah  harga barang-barang kat sana. Tak terlalu mahal dan tak terlalu murah. But sedih tak dapat main permainan dekat situ. Hmmmm, *kecewa*.

Part paling best masa kat I-City. Wowww, sejuk kay sejuk kat tempat yang salji tu. Ingatkan biasa-biasa je. Sekali mengigil-gigil. Mulalah cari benda untuk panaskan badan. Tapi yang peliknya ada sorang uncle cina ni pakai seluar pendek takde feeling je masuk dekat situ. Dia takde deria sejuk agaknya. Semua permainan dekat tempat salji tu aku main. HAHA, memang terhentak- hentak badan aku dekat ais tu.

Walaupun sikit je tempat aku & kawan-kawan lain pergi but kiteorang dapat banyak sangat kenangan. Harap dapat pergi rombongan macamni lagi. Aamiin. Just sampai sini je. Assalammualaikum.

Me , Shsy & Mira
Me & Mira temankan anak cikgu main gelonsor ais.  Beku main
benda alah ni. Banyak round pulak main mende alah ni. Terbaik !
Shsy bersama ais pujaannya
Nampak macam penderaan kan ? HAHA. Kiteorang tak buli
pun eaa budak kecik tu :)
Awek Rooney. Of course lah pandai main bola. 
Pasangan skandal paling meletop top top.
Orang tu diabaikan. Pandang pokok yang berlampu tu je.
Syahmi , Nuar & Din. Syahmi yang jatuh tu. Bajet bajet pro.
Me & Shsy 
Mira , Me & Shsy
Din & Syahmi. Pasangan serasi di abad ini. HAHA




No comments:

Post a Comment