Sunday, December 15, 2013

#SPM2014

Assalammualaikum

Sebelum tu dengar lagu ni dulu. Siap bagi link dengan lirik sekali. Nak suruh korang chill chill sebelum berserabut kepala baca blog aku yang sememangnya berserabut sejak azali lagi. Layanzzz.


____________________________________________

Cinta apakah tandanya
Jika engkau hanya mempermudah kata saja
Hati tak akan berguna
Jika sang asmara tidak merasa kedalam jiwa

Rindu itulah tandanya

Aku kasih mu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Didalam dada ku yang remaja
Gelora di dalam jiwa ku
Bergetar merayukan sukma
Menyanyi lagu cinta hati
Tanda ku nan membalas cinta mu
Yang tidak mudah hilang dari kenangan ku
Yang tidak mudah hilang dari kenangan ku
Rindu itulah tandanya
Aku kasih mu aduhai asmara
Cinta oh cinta yang ternyata
Hanya dapat ku sematkan
Didalam dada ku yang remaja
_____________________________________________________ 
Amacam ? Best tak lagu Yuna - Gelora Jiwa. Bergelora jiwa dibuatnya.

Tengok tajuk entri. Seram tak ? Tak cukup seram kot. Mungkin kena letak tajuk tu dengan gambar hantu baru korang rasa seram agaknya. Abaikan cerita hantu. Tak lama lagi aku form five. YAY ? hahaha. gua rasa macam nak mati sekarang ni. Best tu memang bestlah. Senior kan. Takde sape membajet senior depan kau lagi. Puasss. Tappppppi tulah SPM. Perghhh. Rasa tertekan siot. Bak kata shuib " peninggg ah " . 


Disebabkan nilah aku nak korang mendoakan calon #SPM2014 antaranya akulah supaya rajin, study elok elok & dapat result cemerlang gemilang terbilang dan lang lang lang yang lain. *melampaulah tu* ... Boleh ? Thankyou. Semoga doa kau diperkenankan Allah s.w.t. Besar pahala mendoakan kejayaan untuk orang lain. 


Despite that, uuuuuuu. hahaha. cakap omputih. Aku nak mohon maaf dari hujung rambut yang cantik berkilat tu hingga hujung jari kaki korang yang kiut miut tu. Maafkan okay.  Banyak kekhilafankan. Maafkanku. 
Mungkin ini entri yang terakhir aku tulis. Aku pulak macam hari hari tulis kat sini. Sekali sekala je kan. Lepas SPM aku tulis lagi. Okay ? Ktata. Nak tulis banyak lagi. Tapi aku lupalah nak tulis ape. Nanti aku ingat, pepandailah aku edit-edit sikit kasi masuk. Orait minachi tenggichi. 


p/s: Berharap 2014 membawa kebahagiaan daripada penderitaan.